A kastélyszállodákról

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is.

Kérdése van? Segítünk!
Hívjon minket, vagy üzenjen nekünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
+36/20/529-2496
info@kastelyszallodak.hu
Csomagajánlatok
111.800 Ft / 2fő / 2éj
155.400 Ft / 2fő / 2éj
68.400 Ft / 2fő / 2éj
62.000 Ft / 2fő / 2éj

404 - A keresett oldal nem található

Az Ön által keresett oldal nem található az alábbi okok egyike miatt:
- Rosszul adta meg a weboldal címét
- Az adott oldal jelenleg technikai okok miatt nem elérhető.

« Vissza a főoldalra

Tekintse meg akcióinkat

Folyamatosan frissülő ajánlatok, kedvező megoldások Önnek!

Megtekintés

Szállás Önnek és kutyájának, félpanzió, kastély wellness használat, szauna szeánszokon való ingyenes részvétel, fürdőköpeny, parkolás...

Megtekintés

Mi egy családbarát szálloda vagyunk nyugodt és történelmi környezetben, fontosabb nevezetességek közvetlen közelében és remek csatlakozási lehetőséggel a fővárosi tömegközlekedéshez.

Megtekintés

Nem csak szállóvendégeknek: A Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéjén – 2017. 05. 13.-án szombaton – lehetőség van részt venni házbemutatón, melyhez házi frissítőket és süteményeket kínálunk!

Megtekintés

3 éjszaka foglalása esetén plusz 1 éjszakát adunk ajándékba. Szakadj ki a mindennapokból! Tölts el nálunk 4 éjszakát: feltöltődve térsz haza!

Megtekintés

Foglalja le szállását 2017. május 12-ére, és a következő éjszakára legyen a mi Vendégünk! Töltsön el felejthetetlen napokat a mándoki Forgách Kastélyban!

Megtekintés

Foglaljon szállást 2017. május 12-re és a következő éjszakát ajándékba kapja.

Megtekintés

2 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, wellness részleg használat, törölköző bekészítés, parkolás...

Megtekintés

Ha május 12-re foglalja szállását, a következő éjszakát ajándékba adjuk! Ne hagyja ki megérdemelt pihenését a legkedvezőbb áron!

Megtekintés

Foglalja le szállását 2017. május 12-re, és a következő éjszakára legyen a mi Vendégünk!

Megtekintés

2 éjszaka szállás Lakosztályban, 1 üveg Chateau Szidónia és gyümölcstál bekészítés, félpanziós ellátás, Szidónia Vital Fürdőház szolgáltatásainak korlátlan használata, Deluxe csokoládé masszázs, térítésmentes parkolás...

Megtekintés

Foglaljon szállást 2017. május 12-re és a következő éjszakát ajándékba kapja. Érkezéskor üdvözlő itallal, a hétvége folyamán különleges ház bemutatóval várjuk kedves vendégeinket.

Megtekintés

3 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, wellness részleg használat, páros aromafürdő pezsgővel, teljesen elkülönített romantikus-gyertyafényes vacsora, vágykeltő szauna felöntés...

Megtekintés

2017. május 13-án és 14-én a Kastélyok Nyitott Hétvégéje keretében kinyitjuk kapuinkat és várjuk vendégeinket a Szent András Kastélyba kastélytúrára, kávéra, sütire, pezsgő kóstolásra!

Kastélyszállodák

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni

logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo