Apponyi Kiskastély natur minihotel

Az M6-os autópályától 6 km-re, Budapesttől 1 órára fekszik az aprócska tolna megyei község, Medina. A domboldalon fekvő falu határában épült késő klasszicista Apponyi Kiskastély a környező természetvédelmi területre tekint.

Meghitt családi kastélyszállónk szemet-lelket gyönyörködtető nyugalom szigete. 3 hektáros parkja szinte a Sióig fut. A kastélyszálló, vagy kastélyhotel kifejezés szegényes, nem fedi a valóságot, mert meghitt légköre családias, gondoskodó...mint a Nagymamánál volt vidéken.

Vigyázat! Ez nem egy megszokott kastélyszálló!

Hanem egy pici butikhotel. Ne várjon pompázatos termeket, éttermünkben fehér kesztyűs pincéreket. Hazánkban még csak hasonlót sem talál. Ez nem egy mesterkélten régies hangulatú, hamisan csillogó kastélyhotel. Egy XIX. századi középnemes életének, miliőjének és korának hű lenyomata kastélyszállónk épületegyüttese és a birtok - cseppnyi falusi bájjal fűszerezve.

A kastély, illetve a kastélyhotel egy részét lakó tulajdonos családhoz mintha vendégségbe érkezne...mint Apponyi Rezső korában, akárha a gróf vendége lenne...csak ő éppen nem tartózkodik itthon.

Borozó Eszpresszó vagy drinkbár Étterem Garázs Internet Kerékpár Különleges természeti adottságok Nemdohányzó Nyitott uszoda Szauna Tévé

Az M6-os autópályától 6 km-re, Budapesttől 1 órára fekszik az aprócska tolna megyei község, Medina. A domboldalon fekvő falu határában épült késő klasszicista Apponyi Kiskastély a környező t...

Csomagajánlatok
Árkalkuláció & online foglalás
Apponyi Kiskastély natur minihotel (Kastélyszálloda)
H-7057 Medina Rákóczi F. 21
+36 / 70 /426-9940