Forgách Kastély

Élvezze Ön is a Forgách Kastély történelmi eleganciáját a jelenkor modern szolgáltatásaival! A késő barokk stílusú kastély 1750-es megépítésétől egészen 1945-ig a Forgách család tulajdonában állt, így kastélyunk neve is ezt az emléket őrzi. A későbbi években, mint a magyarországi kastélyok döntő része közprédává vált, minden, ami mozdítható volt elvitték, megrongálták. A Kastélyból puszta falain kívül szinte semmi nem maradt.

A 2015-ös évre azonban újból visszanyerte impozáns külsejét. A hangulatos parksétánnyal összekötött épület exkluzív szobái, étterme, konferenciaterme és wellness szolgáltatásai varázslatos környezetben és kényelemben várják a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeit.

Szálláshely: Varázslatos kényelem, pihentető, csendes környezet.
Az eleganciát, a luxust és a kényelmet 12 szoba biztosítja kastélyunkban: 3 lakosztály, 3 superior és 6 DeLuxe típusu szoba-ebből egy akadálymentesített.

Rendezvénytér: Tágas tér, egyedi kialakítás, prémium szolgáltatás.
Elegáns hangulata tökéletes helyszín akár 100 fős esküvők, céges rendezvények, üzleti találkozók vagy akár vadásztalálkozók szervezésére is.

Étterem: Grófok világa XXI. századi környezetben.
A kastély fejedelmi éttermében vendégeink belekóstolhatnak a helyi, tradicionális ízvilágra épülő konyhába.

Wellness: Luxus környezet-minden ami a pihenéshez szükséges.
Szabadtéri medence, beltéri medence, pezsgőfürdő, infraszauna, finnszauna, gőzfürdő, sókamra, masszázs és szolárium.

Aktív pihenés: Az aktív pihenésre vágyók igényeire is gondoltunk. Összesen 20 db kerékpár áll vendégeink rendelkezésére. 

Czóbel Minka költőnő mándoki Forgách kastélyban töltött napjairól írja: "Minden örömöm Mekkája"

Ennek az érzésnek az átélését kívánjuk minden kedves hozzánk látogató vendégünknek!

 

Borozó Családbarát szálláshely Eszpresszó vagy drinkbár Étterem Fedett uszoda Garázs Internet Jacuzzi, élményfürdő Kondícionáló terem Konferencia technika Különterem Minibár Nemdohányzó Nyitott uszoda Tévé Vegetariánus Wellness

Élvezze Ön is a Forgách Kastély történelmi eleganciáját a jelenkor modern szolgáltatásaival! A késő barokk stílusú kastély 1750-es megépítésétől egészen 1945-ig a...

Csomagajánlatok
Foglalás
Forgách Kastély (Kastélyszálloda)
H-4644 Mándok Szent István tér 9
+36 / 70 /677-0131