A kastélyszállodákról

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is.

Kérdése van? Segítünk!
Hívjon minket, vagy üzenjen nekünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
+36/20/529-2496
info@kastelyszallodak.hu
Csomagajánlatok
30.000 Ft / 2fő / 2éj
88.500 Ft / 2fő / 4éj
63.600 Ft / 2fő / 2éj
51.600 Ft / 2fő / 2éj

404 - A keresett oldal nem található

Az Ön által keresett oldal nem található az alábbi okok egyike miatt:
- Rosszul adta meg a weboldal címét
- Az adott oldal jelenleg technikai okok miatt nem elérhető.

« Vissza a főoldalra

Tekintse meg akcióinkat

Folyamatosan frissülő ajánlatok, kedvező megoldások Önnek!

Megtekintés

2017. május 13-án és 14-én a Kastélyok Nyitott Hétvégéje keretében kinyitjuk kapuinkat és várjuk vendégeinket a Szent András Kastélyba kastélytúrára, kávéra, sütire, pezsgő kóstolásra!

Megtekintés

3 éjszaka foglalása esetén plusz 1 éjszakát adunk ajándékba. Szakadj ki a mindennapokból! Tölts el nálunk 4 éjszakát: feltöltődve térsz haza!

Megtekintés

2 éjszaka szállás Lakosztályban, 1 üveg Chateau Szidónia és gyümölcstál bekészítés, félpanziós ellátás, Szidónia Vital Fürdőház szolgáltatásainak korlátlan használata, Deluxe csokoládé masszázs, térítésmentes parkolás...

Megtekintés

2 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, wellness részleg használat, törölköző bekészítés, parkolás...

Megtekintés

Foglalja le szállását 2017. május 12-ére, és a következő éjszakára legyen a mi Vendégünk! Töltsön el felejthetetlen napokat a mándoki Forgách Kastélyban!

Megtekintés

Mi egy családbarát szálloda vagyunk nyugodt és történelmi környezetben, fontosabb nevezetességek közvetlen közelében és remek csatlakozási lehetőséggel a fővárosi tömegközlekedéshez.

Megtekintés

Foglaljon szállást 2017. május 12-re és a következő éjszakát ajándékba kapja.

Megtekintés

3 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, wellness részleg használat, páros aromafürdő pezsgővel, teljesen elkülönített romantikus-gyertyafényes vacsora, vágykeltő szauna felöntés...

Megtekintés

Foglaljon szállást 2017. május 12-re és a következő éjszakát ajándékba kapja. Érkezéskor üdvözlő itallal, a hétvége folyamán különleges ház bemutatóval várjuk kedves vendégeinket.

Megtekintés

Nem csak szállóvendégeknek: A Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéjén – 2017. 05. 13.-án szombaton – lehetőség van részt venni házbemutatón, melyhez házi frissítőket és süteményeket kínálunk!

Megtekintés

Foglalja le szállását 2017. május 12-re, és a következő éjszakára legyen a mi Vendégünk!

Megtekintés

Szállás Önnek és kutyájának, félpanzió, kastély wellness használat, szauna szeánszokon való ingyenes részvétel, fürdőköpeny, parkolás...

Megtekintés

Ha május 12-re foglalja szállását, a következő éjszakát ajándékba adjuk! Ne hagyja ki megérdemelt pihenését a legkedvezőbb áron!

Kastélyszállodák

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni

logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo