A kastélyszállodákról

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is.

Kérdése van? Segítünk!
Hívjon minket, vagy üzenjen nekünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
+36/20/529-2496
info@kastelyszallodak.hu
Csomagajánlatok
114.700 Ft / 2fő / 2éj
105.000 Ft / 2fő / 2éj
147.500 Ft / 2fő / 7éj
161.000 Ft / 2fő / 5éj

A Historic Hotels of Europe tagság

Egyesületünk elsőként lett tagja a régiónkból a Historic Hotels of Europe (HHE) szervezetnek, mely 18 európai ország kastélyszálló egyesületeit tömöríti magában. Tagságunk nem csak a több évtizedes külföldi tapasztalatok átvétele előtt nyitotta meg az utat, hanem lehetőséget biztosít a külföldi kiállításokon való megjelenésre az HHE égisze alatt. Már a 2008-as évben szerveztünk egy közös tanulmányutat, amelynek keretében tagszállodáink szakemberei megismerkedhetnek Európa más kastélyszállodáival, és a külföldi kollégáknak is megmutatjuk magunkat. Természetesen szerepelünk az európai közös kiadványban, amely nem csak európai országokban kerül terjesztésre, hanem a tengerentúlon is. Az a tény, hogy egy közel ötszáz európai kastély t tömörítő szervezet honlapjáról elérhetőek a tagszállodáink, nagymértékben növeli azok ismertségét.


Új csatlakozóink

 


Tekintse meg akcióinkat

Folyamatosan frissülő ajánlatok, kedvező megoldások Önnek!

Megtekintés

2 éjszaka szállás, félpanziós ellátás, wellness részleg használat, törölköző bekészítés, parkolás...

Megtekintés

Mi egy családbarát szálloda vagyunk nyugodt és történelmi környezetben, fontosabb nevezetességek közvetlen közelében és remek csatlakozási lehetőséggel a fővárosi tömegközlekedéshez.

Megtekintés

3 éjszaka foglalása esetén plusz 1 éjszakát adunk ajándékba. Szakadj ki a mindennapokból! Tölts el nálunk 4 éjszakát: feltöltődve térsz haza!

Kastélyszállodák

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni

logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo