Főoldal


Kérem, válasszon kastélyt »  
   

„Ahol a falak mesélni tudnak...”

Magyarország tájain utazva itt is, ott is mesés kastélyokra, kúriákra bukkanhatunk, amelyek egy letűnt, talán szebb, nyugodtabb korról tanúskodnak. Mindannyiunkban beindul ilyenkora fantázia, hogy milyen is lehetett ezekben a csodás épületekben lakni, a zöldellő parkokban sétálni, pihenni. Némely kastélyban ez ma újra lehetséges. A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége egy csokor ilyen újra virágzó kastélyt tud tagjai között az ország egész területén. Vannak kisebbek és nagyobbak, eldugott falvakban és városokban, zöldellő parkok ölelésében, domboldalakban és óvárosokban. 

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni: 

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. 
Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. 
Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. 
Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is. De más kikapcsolódási lehetőség is megtalálható: koncertek, táncházak, régi mesterségek bemutatása, reneszánsz karneválok és sok más.

Szeretettel várjuk hát kastélyszállodáinkban,
                                                         ahol a falak tényleg tudnak mesélni...

Üdvözlettel:
Gulyás Eszter
elnök
Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Ahol a falak mesélni tudnak...